ERVARINGEN VAN LEDEN

DOOR LEDEN

CORRY C."Iedereen heeft wel al eens van CrossFit gehoord. Hoe zwaar het is of hoe zot de sport wel is. Wel, ik kan bevestigen dat het wel degelijk zo is, maar op zo'n ongelooflijk positieve manier. Zowel fysiek als mentaal word je getraind tot de beste versie van jezelf. Je bereikt dingen waarvan je nooit had kunnen dromen en dit door de twee beste coaches die ik ooit ben tegengekomen. Oprecht! Ze helpen je waar nodig, begeleiden je bij fysieke klachten en hebben zelfs een luisterend oor als beste vrienden.

 

Mijn Ambrosius-familie is het beste waar ik ooit ben ingerold . Ik raad het dan ook iedereen aan om dit een kans te geven. Love you all!"

STIJN V.R.“Al sinds mijn 17de heb ik last van reuma. Spijtig genoeg is dit erfelijk. Nadat ik een tweetal jaar geen sport meer had beoefend, was al mijn flexibiliteit verdwenen. Die keuze om te stoppen met sporten was achteraf gezien misschien niet de beste keuze geweest, maar daar kan ik uiteraard nu niets meer aan veranderen.

 

Om mijn mobiliteit terug wat te verbeteren heb ik dan ook beslist om opnieuw te gaan sporten. Na enkele sporten geprobeerd te hebben, kwam ik uiteindelijk uit bij CrossFit. CrossFit was eigenlijk iets dat ik al lang een kans wou geven, maar bij gebrek aan een box in Heist-op-den-Berg is dit er nooit van gekomen. Mijn vriendin deed reeds CrossFit, maar ook bij haar was de afstand een drempel.

 

Wij waren dan ook enorm blij toen CrossFit Ambrosius de deuren opende in Heist-op-den-Berg. We hebben ons meteen ingeschreven voor een proefles en deze beviel ons enorm. Ook al was het voor Steve en Rebecca iets helemaal nieuw, ze leverden prachtig werk. Wat ik een enorme meerwaarde vind is de dat er bij CrossFit Ambrosius enorm hard op de techniek wordt gelet. Eerst je techniek op punt krijgen, dan pas de oefening zwaarder maken om blessures te vermijden.

 

Ondertussen ben ik een achttal maanden lid van CrossFit Ambrosius en ik moet zeggen dat ik er enorm op vooruit ben gegaan. Ik ben misschien nog steeds een van de minst flexibele personen van onze box, toch is de vooruitgang die ik gemaakt heb enorm! Niet alleen mijn flexibiliteit, maar ook mijn conditie en zelfvertrouwen in het uitvoeren van de oefeningen is er enorm op vooruit gegaan. Ik ben dan ook enorm blij met dat ik deel uitmaak van de CrossFit Ambrosius community!”