It is a long established fact that a reader will be distracted.

Categories
Contacts

ik wil

starten
Of ben je nieuwsgierig naar je eerste les en heb je graag meer informatie?


  Crossfit Ambrosius BV

  BE 0736.849.711

  Uitstekend
  Gebaseerd op 19 recensies
  Heidi Corthout
  Heidi Corthout
  24 Januari 2023
  Eigenlijk kan ik er niet over zwijgen, maar nu ik een recensie wil schrijven weet ik niet goed hoe het te verwoorden. Maar zo is dat toch met de beste dingen in het leven: je kan het niet omschrijven. Je wordt hier superenthousiast onthaald en je voelt je al snel opgenomen in de groep. Iedereen werkt naar eigen kunnen: oefeningen worden aangepast tot je een vorm hebt waarmee je kan starten. Als je dan een tijdje later toch die moeilijkere variant kan, geeft dat zo een goed gevoel! De coaches staan altijd (letterlijk) voor je klaar met raad en daad. Zelfs nu ze gesloten zijn omwille van Covid-19, organiseren ze dagelijks meerdere workouts online. Het zijn echt kanjers. Hier wordt je sterker van, vanbuiten én vanbinnen. <3
  Claes
  Claes
  23 Januari 2023
  Professionele begeleiding, leuke en gevarieerde workouts, interessante clinics! Aan te raden voor iedereen die meer wil bewegen en dit een veilige en professionele setting wil doen!
  Sofie Van Hove
  Sofie Van Hove
  9 Januari 2023
  Glenn Schroyens
  Glenn Schroyens
  20 September 2022
  Mohamed Mosaad
  Mohamed Mosaad
  16 September 2022
  That company got a really great coachs and very nice people they re so professional
  Valesca Deckers
  Valesca Deckers
  23 Maart 2022
  Voor alle burpees, wallballs en lifts, groot of klein, moet je bij CrossFit Ambrosius zijn #bestcommunity
  Ines Wuyts
  Ines Wuyts
  23 Maart 2022
  Ik wil even het volgende kwijt: Ik ben ondertussen bijna 2 jaar lid bij Crossfit Ambrosius. Hiervoor sportte ik niet of zelden en deed dit ook niet graag. Ondertussen ga ik met plezier meermaals per week trainen. Toen ik twee jaar geleden startte was ik vooral bang dat ik niet ging meekunnen gezien mijn beschamend niveau. Snel merkte ik dat elke oefening zodanig makkelijk (of moeilijk) gemaakt kan worden zodat iedereen mee kan. Mijn bezorgdheid was dus niet terecht :) Ook nu ik last heb van een knieblessure (trouwens niet gerelateerd aan het sporten) passen ze met alle plezier een oefening of work-out aan zodat ik pijnvrij kan blijven sporten. Een groot pluspunt vind ik ook de aandacht die besteed wordt aan een correcte techniek. Ik heb enkel lof voor de geweldige coachen die ervoor zorgen dat elke WOD, ongeacht niveau, uitdagend is.
  Stijn Van Roosendael
  Stijn Van Roosendael
  22 Maart 2022
  Enorm leuke sfeer met coaches die ervoor zorgen dat je je bijna niet forceert/blesseert door de nadruk te leggen op het gebruik van een correcte techniek. De lessen zijn zeer toegankelijk voor elk niveau, van beginner tot expert; voor jong en oud. Ieder op zijn eigen niveau en tempo! Top gewoon.
  Liene Vertommen
  Liene Vertommen
  22 Maart 2022
  Al van de eerste les ben ik hier van de partij! Crossfit Ambrosius is geen standaard crossfit box, de coaches besteden hier uitzonderlijk veel aandacht aan techniek en goed bewegen. Dit zorgt er voor dat ik hier al meer dan twee jaar kan trainen zonder een blessure. Elke les keer ik naar huis met een rood bezweet hoofd en een lach op mijn gezicht! Een echte aanrader voor IEDEREEN! :)
  Karolien Vos
  Karolien Vos
  18 Maart 2022
  - professionele en gemotiveerde coaches - toegankelijk voor elk niveau - persoonlijk: houden rekening met eventuele blessures - ruime box met goed onderhouden materiaal - goede sfeer Ik ga elke keer met veel plezier trainen om bij te leren en sterker te worden.