It is a long established fact that a reader will be distracted.

Categories
Contacts

Ons

Aanbod

Start to Crossfit

Nog geen ervaring met CrossFit en geen idee wat je kan of moet verwachten? Dan hebben we iets voor jou! We zijn recentelijk begonnen met een Start to CrossFit-programma om mensen kennis te laten maken met de basis van CrossFit. Dit programma bestaat uit vier opeenvolgende lessen, telkens op zaterdag van 14:00 – 15:00 uur. 

Op deze manier kunnen we je klaarstomen voor en voorbereiden op de “gewone” CrossFit Classes. Na deze vier lessen kan je beslissen of je al dan niet verder gaat met ons reguliere programma. Ideaal voor beginners!

Crossfit Classes

Tijdens onze gevarieerde CrossFit Classes, dewelke telkens één uur duren, onderwerpen we je aan allerlei oefeningen uit disciplines zoals gewichtheffen, gymnastiek, hoge intensiteit intervaltrainingen, plyometrie, … Hierbij werken we niet alleen aan je conditie en kracht, maar ook aan je explosiviteit, mobiliteit en weerstand.

Onze Classes vinden steeds plaats in kleine groepen en worden begeleid door een enthousiaste, ervaren coach. De trainingen bestaan uit een opwarming (warm-up), een technisch gedeelte en een WOD (Workout of the Day) en worden aangepast naar ieders persoonlijk niveau. Beginner of ervaren sporter, het maakt allemaal niet uit!

Keer op keer geven onze coaches het beste van zichzelf om het beste in jou naar boven te halen!

Early Bird

Ben je een vroege vogel en wil je de dag goed starten met een stevige CrossFit-training? Drie keer per week – op maandag, woensdag en vrijdag – staan onze coaches extra vroeg voor je paraat. Op eerder vermelde dagen kan je al van 06:45 uur tot 07:45 uur ’s morgens een CrossFit Class komen volgen! 

De dag beginnen met sporten heeft bovendien heel wat voordelen: je verbrandt vanaf ’s ochtendsvroeg al calorieën, je zal je de ganse dag beter kunnen concenteren en ’s avonds heb je gewoonweg meer tijd voor andere dingen!

Om de dag nóg beter te beginnen kan je bij ons een lekker kopje koffie – Ambrosius Roast – drinken!

Open Gym

Het concept van Open Gym is heel simpel. Tijdens de Open Gym-uren kan je zelfstandig op je eigen tempo in onze box komen trainen – alleen of tezamen met andere leden. Maak hierbij naar hartelust gebruik van ons goed onderhouden en professioneel materiaal. Draag er wel zorg voor! 😉

Weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Wens je wat meer uitleg of tips over de uitvoering en het oefenen van bepaalde CrossFit-bewegingen? Onze coaches zijn steeds in de buurt!

Regelmatig vind je op ons whiteboard enkele Open Gym challenges terug. Geef even het beste van jezelf en tracht de eerste plaats te bemachtigen!

Kids & Teens

Ook kinderen en tieners zijn welkom bij ons! Vanaf de leeftijd van zes jaar kan je onder begeleiding van een toffe, doch ervaren coach op een iets speelsere manier CrossFit-les komen volgen. 

Kids lessen (6 – 12 jaar) vinden plaats op:

  • woensdag van 15:00 – 16:00 uur
  • zaterdag van 10:15 – 11:15 uur

Teens lessen (13 – 17 jaar) vinden plaats op:

  • woensdag van 16:15 – 17:15 uur
  • zaterdag van 12:45 – 13:45 uur

Drop In

Ben jij lid of coach van een andere CrossFit box, maar wil jij je eigen CrossFit community naar een next level halen en ook kennis komen maken met onze Ambrosius leden, coaches en onze werking?

Of wil jij liever gewoon per losse beurt komen trainen? Dan kan je zelf een drop-in inplannen via onze drop-in rooster. We welcome you to the community who decided that ‘easy’ will no longer suffice!

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak een afspraak voor een gratis proefles

Uitstekend
Gebaseerd op 19 recensies
Heidi Corthout
Heidi Corthout
24 Januari 2023
Eigenlijk kan ik er niet over zwijgen, maar nu ik een recensie wil schrijven weet ik niet goed hoe het te verwoorden. Maar zo is dat toch met de beste dingen in het leven: je kan het niet omschrijven. Je wordt hier superenthousiast onthaald en je voelt je al snel opgenomen in de groep. Iedereen werkt naar eigen kunnen: oefeningen worden aangepast tot je een vorm hebt waarmee je kan starten. Als je dan een tijdje later toch die moeilijkere variant kan, geeft dat zo een goed gevoel! De coaches staan altijd (letterlijk) voor je klaar met raad en daad. Zelfs nu ze gesloten zijn omwille van Covid-19, organiseren ze dagelijks meerdere workouts online. Het zijn echt kanjers. Hier wordt je sterker van, vanbuiten én vanbinnen. <3
Claes
Claes
23 Januari 2023
Professionele begeleiding, leuke en gevarieerde workouts, interessante clinics! Aan te raden voor iedereen die meer wil bewegen en dit een veilige en professionele setting wil doen!
Sofie Van Hove
Sofie Van Hove
9 Januari 2023
Glenn Schroyens
Glenn Schroyens
20 September 2022
Mohamed Mosaad
Mohamed Mosaad
16 September 2022
That company got a really great coachs and very nice people they re so professional
Valesca Deckers
Valesca Deckers
23 Maart 2022
Voor alle burpees, wallballs en lifts, groot of klein, moet je bij CrossFit Ambrosius zijn #bestcommunity
Ines Wuyts
Ines Wuyts
23 Maart 2022
Ik wil even het volgende kwijt: Ik ben ondertussen bijna 2 jaar lid bij Crossfit Ambrosius. Hiervoor sportte ik niet of zelden en deed dit ook niet graag. Ondertussen ga ik met plezier meermaals per week trainen. Toen ik twee jaar geleden startte was ik vooral bang dat ik niet ging meekunnen gezien mijn beschamend niveau. Snel merkte ik dat elke oefening zodanig makkelijk (of moeilijk) gemaakt kan worden zodat iedereen mee kan. Mijn bezorgdheid was dus niet terecht :) Ook nu ik last heb van een knieblessure (trouwens niet gerelateerd aan het sporten) passen ze met alle plezier een oefening of work-out aan zodat ik pijnvrij kan blijven sporten. Een groot pluspunt vind ik ook de aandacht die besteed wordt aan een correcte techniek. Ik heb enkel lof voor de geweldige coachen die ervoor zorgen dat elke WOD, ongeacht niveau, uitdagend is.
Stijn Van Roosendael
Stijn Van Roosendael
22 Maart 2022
Enorm leuke sfeer met coaches die ervoor zorgen dat je je bijna niet forceert/blesseert door de nadruk te leggen op het gebruik van een correcte techniek. De lessen zijn zeer toegankelijk voor elk niveau, van beginner tot expert; voor jong en oud. Ieder op zijn eigen niveau en tempo! Top gewoon.
Liene Vertommen
Liene Vertommen
22 Maart 2022
Al van de eerste les ben ik hier van de partij! Crossfit Ambrosius is geen standaard crossfit box, de coaches besteden hier uitzonderlijk veel aandacht aan techniek en goed bewegen. Dit zorgt er voor dat ik hier al meer dan twee jaar kan trainen zonder een blessure. Elke les keer ik naar huis met een rood bezweet hoofd en een lach op mijn gezicht! Een echte aanrader voor IEDEREEN! :)
Karolien Vos
Karolien Vos
18 Maart 2022
- professionele en gemotiveerde coaches - toegankelijk voor elk niveau - persoonlijk: houden rekening met eventuele blessures - ruime box met goed onderhouden materiaal - goede sfeer Ik ga elke keer met veel plezier trainen om bij te leren en sterker te worden.